Penningmeester voor vrijheid voor iedereen

Kun je je even voorstellen?

Mijn naam is Hajar Echaikh en ik ben 31 jaar oud. Ik ben geboren en getogen in Amsterdam. Binnenkort hoop ik mijn studie bedrijfseconomie af te ronden. Eindelijk na jaren studeren afgestudeerd.

Hoe ben je in aanraking gekomen met Onbeperkt Oost?

Ruim acht jaar geleden was er een buurtinitiatief. We mochten als buurtbewoners een kijkje nemen in de keuken bij organisaties rondom het Timorplein. Zo ook Zeeburg Inclusief (de voorganger van Onbeperkt Oost voor het fuseren met GBOW). Zeeburg Inclusief zocht een penningmeester en aangezien ik net met mijn studie bedrijfseconomie was begonnen zag ik dat als ideale functie voor mij. Ik kon er ook wat aan hebben tijdens mijn studie. Daarnaast heeft mijn tweelingbroer ook een verstandelijke en lichamelijke beperking en voel ik mij daarom ook betrokken.

Hoe word je ’s morgens wakker?

Meestal word ik vrolijk wakker, maar soms heb ik ook een ochtendhumeur. Maar als ik weet dat er leuke activiteiten op het programma staan ben ik eigenlijk altijd vrolijk.

Wat geeft je energie?

Als ik bij iemand een glimlach op het gezicht kan geven. Ik wil altijd iemand vrolijk maken.

Waar kunnen ze je ’s nachts voor wakker maken?

Mij moet je ’s nachts laten slapen, anders ben ik de volgende dag ook niet vrolijk.

Wat maakt je dag geslaagd?

Als ik al mijn taken die ik mij ten doel heb gesteld op een dag heb afgerond. Ik kan heel gemakkelijk taken laten liggen, indien deze niet dringend zijn. ‘Dat doe ik de volgende dag wel.’ denk ik dan.

Wat maakt je dag minder geslaagd?

Als ik slecht nieuws heb gekregen. Taken niet afronden op een dag zie ik niet als een slechte dag.

Wat moet morgen veranderen?

Ik hoop dat er ooit een dag komt dat iedereen vrij is om te doen en laten wat hij of zij wil. Ongeacht je afkomst of waar je vandaan komt. Dat er geen beperkingen meer zijn voor mensen.

Wie is de volgende die moet worden geïnterviewd?

Ik zou graag willen weten wat Coen Valenkamp op deze vragen zou antwoorden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *